Neflac Ensemble

Serieus als professionals met het élan van de jeugd!

Het NEFLAC Ensemble bestaat uit 10 fluitisten tussen 15 en 25 jaar, geselecteerd door Emily Beynon en Jeroen Bron uit de Neflac cursisten. In totaal is de groep ±25 fluitisten, en speelt het ensemble in wisselende samenstelling.

Het NEFLAC Ensemble is in 2011 opgericht en geeft 2 series van 3 concerten per jaar. De concerten duren  een uur met repertoire van barok tot hedendaags.

De combinatie van jong talent met kersverse professionals én ervaren topfluitisten staat garant voor kwaliteit en jeugdig enthousiasme. Het NEFLAC Ensemble staat onder leiding van Jeroen Bron.

 

NEFLAC Ensemble najaar 2019

Anna May van der Feen, Chantal Brunt, Gemma Scherpenzeel, Hannah Jefferies, Janneke Verspagen, Nadja Zhelnina, Marlinda Wenselaar, Marloes van Stormbroek, Nina Nederlof, Rosanne van Bers, Thirza Fekkes,

Concertagenda NEFLAC Ensemble

10 november 2019  16.00 uur

Combi-Concert met Marianne Wormgoor, Gerdien Romeijn en Remko van der Vegt en 80(!) leerlingen & amateurs.
MET EMILY BEYNON!
Concertzaal Oosterbeek
Toegang: vrijwillige bijdrage na afloop

16 november 2019  10.30 uur

STERRE KONIJN & NEFLAC ENSEMBLE met Luna’s Toverfluit voor kinderen, familie, vriendjes en staf van het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het Prinses
Maxima Centrum (besloten)

17 november 2019 – 15.00u

STERRE KONIJN & NEFLAC ENSEMBLE met Luna’s Toverfluit voor bewoners, familie, staf en buurtgenoten van het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht (besloten)

Sterre Konijn als Luna, samen met het Neflac Fluitorkest, bij het slotconcert van de Zomeracademie eind juli in de kleine zaal van het Concertgebouw.

In iedere serie een Combi-Concert!!

Een Combi-Concert is een combinatie concert van Emily Beynon, Wieke Karsten & het NEFLAC Ensemble, samen met een of meerdere fluitdocenten
en hun leerlingen. Het concert staat onder leiding van Jeroen Bron.

Combi-Concerten werden al gegeven met Gerda Thorn/Liduin Wachter, Machteld Miechels, Francien Post, Alice Ploeg, Jacqueline Ebbers, Erik Verbeek, Kristien van Loocke/Machteld van Geenhoven, en met de fluitafdeling van het Conservatorium van Amsterdam.

WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR COMBI-CONCERT DOCENTEN!
BEN JIJ DE VOLGENDE?

Nederlandse Fluit Academie

Darthuizerweg 10

3956NK Leersum

+31 6 384 489 28

info@neflac.nl

ANBI 8203.46.640

KvK 3025 2608

Triodos Bank NL86 TRIO 0786 8953 73