Meespeel & Auditiedag

Meespeel & Auditiedag | 30 juni 2024

wie gemotiveerde, gevorderde fluitisten van 13 t/m 21 jaar, max. 15 deelnemers
locatie Huize Gaudeamus | Gerard Doulaan 21, 3723 GW Bilthoven
tijd 10.15 – 16.00 uur (inloop vanaf 10 uur)
prijs €35 (incl lunch en drankje)

Geef je op voor de Neflac Ensemble Meespeel & Auditiedag!

Het Neflac Ensemble is op zoek naar nieuwe fluitisten!

Ben je tussen de 13 en 21 jaar, speel je al gevorderd repertoire (zie repertoirelijst), wil je steeds beter worden en ben je een fan van samenspel? Dan ben jij degene die we zoeken!

Het Neflac Ensemble wil de komende jaren meer concerten geven door het hele land. Daarom zijn we op zoek naar fluitisten die we per project kunnen benaderen. In het ensemble heeft iedereen een eigen rol. Van ervaren aanvoerder tot aan jonge spelers die zich in het ensemble kunnen ontwikkelen. Bij alles wat we spelen, gebruiken we partijen in verschillende moeilijkheidsgraden. Je hoeft dus nog niet het hoogste niveau te hebben om auditie te doen, de meespeel & auditiedag is vooral een kennismaking!

Het Neflac Ensemble is onderdeel van de Nederlandse Fluit Academie, en speelt minimaal twee projecten per jaar. Dit doen we als ensemble met 10 fluitisten, of in kleinere bezetting, bijvoorbeeld als kwartet. We geven concerten op prachtige locaties en met bijzondere solisten. Het Neflac Ensemble wordt gecoacht door Jeroen Bron, hoofdvakdocent fluit aan het conservatorium in Den Haag. Als deelnemer van het Neflac Ensemble speel je geweldige muziek op hoog niveau, maak je kennis met de alt-, bas- of contrabasfluit, kun je je optrekken aan andere fluitisten, krijg je nieuwe vrienden en krijg je de kans om te groeien in je fluitspel en ensemblevaardigheden.

Tijdens de Meespeel & Auditiedag speel je samen met fluitisten die al best veel ervaring hebben in het Neflac Ensemble. Bovendien krijg je de gelegenheid om jezelf te presenteren door een korte voorspeelsessie. Als kers op de taart trakteren we je ook nog op een concert door leden van het Neflac Ensemble! Tijdens deze dag hopen wij een goed beeld te krijgen van jouw samenspeelvaardigheden en fluitspel. Na afloop van de dag krijg je een persoonlijke mail waarin we toelichten of we vinden dat je er al aan toe bent om mee te spelen in het Neflac Ensemble.

Meer weten over het Neflac Ensemble? Bekijk de trailer

INSCHRIJVEN

  • Vul het formulier helemaal in
  • BETAAL €35
  • Druk op VERZENDEN
  • Na versturen kom je terug in hetzelfde scherm, en zie je een melding met o.a. ‘Dank voor je inschrijving…etc. en een bevestiging via email
  • Als je geen melding krijgt, probeer opnieuw. Lukt het niet, stuur een mail naar info@neflac.nl

Zie voor betalingsvoorwaarden en de annuleringsregeling de pagina algemene informatie en voorwaarden.

 

Inschrijfformulier Meespeel & Auditiedag

30 juni 2024

  • We vragen dit omdat we soms een toelichting op iets willen
  • Is er nog iets dat wij over jou moeten weten?
  • De Algemene Voorwaarden kan je aanklikken onderaan de Neflac website. Hierin staan de annuleringsregeling, het foto/video- en de privacybeleid. Mocht je problemen hebben met een onderdeel van de Algemene Voorwaarden, neem dan via mail contact met ons op.
  • Kies hieronder een betaalmethode en klik vervolgens op verzenden. Je ziet dan de betaalmogelijkheid verschijnen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.