Zakelijk leider Art Root Collective


Art Root Collective is een muziekcollectief, opgericht in 2017, bestaande uit (amateur)muzikanten tussen 18 en 25 jaar van wie de meerderheid met een vluchtelingenachtergrond. Het collectief organiseert projecten en activiteiten die muzikale ontwikkeling en sociale verbinding tot doel hebben tussen mensen met een vluchtelingenachtergrond en mensen die al langer in Nederland rondlopen of al hun hele leven. Het collectief wordt geleid door 3 professionele musici en een producent/social worker. Het zakelijk leiderschap wordt momenteel ingevuld door de zakelijk leider van de Nederlandse Fluit Academie waaronder Art Root Collective nu nog valt. Binnenkort wordt het een aparte stichting.
Kijk voor meer informatie over Art Root Collective op facebook, youtube, instagram of op onze website www.neflac.nl/art-root/

Wie we zoeken
We zoeken een zakelijk leider die zich als ZZP’er inzet voor het uitzetten van strategische lijnen, en deze vervolgens kan vertalen in een projectplan, begroting en fondsenwerving. Je beheert de financiën, en hebt begrip van marketing/communicatie. Bij voorkeur heb je ervaring in het culturele veld. Je bent een teamspeler en verbinder, kijkt wat er nodig is, en bent niet bang om je ook buiten je primaire verantwoordelijkheid te bewegen of informeel de leiding te nemen. Beheersing van de Nederlandse taal is een must vanwege het schrijven van aanvragen voor fondsenwerving. Ben je zelf muzikant? Extra leuk, maar niet verplicht!

Wat we bieden
Het gaat om gemiddeld 1 dag per week, soms meer. Art Root Collective heeft geen mensen in dienst, dus je bent zelfstandige en werkt op uur- of dagdeelbasis.

Contact
Is dit wat voor jou? Mail dan je CV en je motivatie naar arc@neflac.nl. Ook je vragen kan je stellen via dit mailadres, of appen naar 06-87938466.

 

Nederlandse Fluit Academie

Darthuizerweg 10

3956NK Leersum

+31 6 23021781

info@neflac.nl

ANBI 8203.46.640

KvK 3025 2608

Triodos Bank NL86 TRIO 0786 8953 73